Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Bij de cosmetische microdermabrasie halen ionenkristallen doelgericht en op effectieve wijze de bovenste, afgestorven huidcellen weg. De huid wordt zichtbaar door een fijnere, gladdere en gelijkmatigere huidstructuur.

Hoe verloopt de microdermabrasie?

Aan het begin van de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de microdermabrasie. Uw huid word gespannen, het handstuk word op de huid gezet en glijdt zachtjes en zonder druk over de te behandelen plekken.

Verzorging na de microdermabrasie

Wij stemmen de behandeling / behandelingskuur individueel af op uw huidbeeld en uw wensen; om optimale resultaten te bereiken, u ontvangt advies voor de nabehandeling thuis.

Aantal behandelingen

Voor de optimale effecten moeten de behandelingen met microdermabrasie in kuurverband worden uitgevoerd, d.w.z. Afhankelijk van huidbeeld / huidtoestand zijn er tussen de 6 en 10 behandelingen noodzakelijk. Tussen de behandelingen adviseren wij een pauze tussen de 7 en 14 dagen.

 

Ultrasone golven

Wat zijn ultrasone golven?

Ultrasone golven zijn trillingen buiten het voor de mens hoorbaar gebied. Voor cosmetische toepassingen zijn frequenties van 1,3 en 10 MHz gebruikelijk. Er worden ultrasone golven voortgebracht met behulp van de kop van het apparaat, die op de huid wordt geplaatst.

Wat bewerkstelligt een toepassing met ultrasone golven?

Er ontstaat een verwarming van het weefsel en een micromassage in het weefsel. Beide leiden tot een veelvoud van positieve effecten zoals bevordering van de doorbloeding, stimulering van de stofwisseling en van de huidregeneratie.

Aantal behandelingen

Voor optimale effecten zouden de behandelingen met ultrasone golven uitgevoerd moeten worden in kuurverband, d.w.z. afhankelijk van het huidbeeld/-toestand resp. behandelingsdoel zijn tussen de 10 en 15 behandelingen met regelmatige tussenpozen vereist.

Essentieel voor het behandelingssucces is ook de consequente, begeleidende verzorging thuis, graag adviseren wij u over de huidverzorging voor thuisgebruik.

De Ultrasone kan ook bij iedere gezichtsbehandeling extra toegepast worden.

 

Voor microdermabrasie gezicht / acnelittekens + ultrasone golven, of eventueel andere samenstellingen in een kuurverband kunt u vrijblijvend contact opnemen met Beautysalon AnKa tel. 0644381276

Bellen